Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar
Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 75,-

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene voorwaarden TeamVino

Artikel 1 - Webshop

1.1.
De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Op onze website kunt u ons KvK nummer en BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.

1.2.
Alle persoonsgegevens verzameld door TeamVino worden enkel gebruikt voor het verzenden van uw bestelling. Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden anders dan die betrokken zijn bij het verzenden van uw bestelling. Indien wij uw persoonsgegevens aan derden verstrekken, anders dan hiervoor benoemd, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

1.3.
Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude, aangifte te doen bij de politie.

1.4.
De webshop heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering afgesloten, om zich in te dekken tegen eventueel onterechte aansprakelijkheid die er wordt geclaimd door een klant.

1.5. Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u twijfels heeft over de aankoop van een product, staan onze medewerkers u graag te woord.

Artikel 2 - Bedenktijd

2.1.
U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren. U betaalt alleen de verzendkosten voor het retourneren van het desbetreffende product. Indien u al een betaling heeft gedaan, ontvangt u een creditfactuur en wordt het door u betaalde bedrag op uw rekeningnummer teruggestort.

2.2.
Producten die aan ons geretourneerd worden, dienen voorzien te zijn van de originele verpakking.

Artikel 3 - De overeenkomst

3.1.
De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en de klant een betaling heeft voldaan. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

3.2.
De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door middel van het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.

3.3.
U bent als klant verplicht uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen.

3.4. Nadat u tot aankoop bent over gegaan, ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail van uw aankoop.

3.5.
Wij zijn aan u verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte brengen.

3.6.
Levering van producten naar het buitenland is alleen mogelijk wanneer er per email contact op wordt opgenomen in verband met aanpassen van de verzendkosten.

Artikel 4 - opzeggen abonnement

4.1 Wanneer u uw TeamVino wijnbox wilt opzeggen dan kan dit per email naar [email protected] Wanneer u uw abonnement opzegt ontvangt u nog éénmalig de wijnbox thuis en loopt de incasso door tot en met de eerst volgende wijnbox.

4.2 Wilt u absoluut niet langer de wijnbox ontvangen? meld dit dan specifiek in uw opzeggen en u ontvangt uw teveel betaalde bedrag aan wijntegoed terug.

Artikel 5 - De prijs

5.1.
De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW.

5.2.
De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop.

Artikel 6 - Klachten en garantie

6.1
Klachten over de levering dienen in eerste instantie per mail aan ons gemeld te worden. Wij zullen dan met de desbetreffende bezorger contact opnemen betreffende de levering van het product. Uiteraard doen onze bezorgers hun uiterste best om het product onbeschadigd bij u thuis af te leveren.

6.2
Klachten over het product zelf, dienen per mail aan ons gemeld te worden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

6.3
Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk.

6.4
Op elk product dat wij aan u leveren, is een garantie van toepassing. Hoe lang deze garantie duurt, is geheel afhankelijk van het product. Indien u bij één van onze artikelen een gebrek of defect ontdekt, verzoeken wij u binnen 48 uur na levering hier melding van te doen bij ons.

Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, verzoeken wij u vriendelijk het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van harte dat u veel plezier beleefd met uw aankoop! Indien u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Ook nieuwsgierig naar goede nieuwe wijnen?