Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar
Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 75,-

Gallina de piel - Kaas- en wijnpakket

€ 38,50

Ikigall & Mimetic - Manchego & Truffel geitenkaas - mosterd dille kaasdip, vijgenbrood

Wijnen door sommelier van 's werelds beste restaurant El Bulli - David Seijas

Klik hier om het hele verhaal te lezen over de wijnen van Gallina de Piel!

Ikigall & Mimetic - Gallina de Piel

Geïnspireerd door het Japanse concept 'Ikigai'. Ikigai is een Japans concept dat staat voor datgeen waar je van houdt, goed in bent, de wereld nodigt heeft én je je geld mee kunt verdienen.

Dit is een wijn waarvan wij bescheiden geloven dat het de moeite waard is om te leven!

De ikigall is een ijn met een zorgeloos karakter met een basis van Xarel.lo druiven van zeer goede kwaliteit, aangevuld met Malvasía de Sitges en Moscatel de Alejandría. Een aromatische verfrissende wijn.

De Mimetic bevat aroma's van zwarte pruimen, bosbessen, bramen, bloemen en tijm met een beetje menthol op de achtergrond.

Wijn & spijs

De Ikigall & Mimetic zijn, volgens David Seijas, gemaakt om 'te genieten met vrienden.' Niet te zwaar van karakter maar wel zeer verfijnd in hun structuur. Voeg hier de zachte maar diepgaande smaken van de Manchego en truffelgeitenkaas en toe en je hebt de perfecte borrel setting in één pakket.

Geef jij dit kaas - en wijnpakket cadeau? - Wij voegen er een handgeschreven kaartje aan toe!

Deze kaas - en wijn pakketen zijn samengesteld op basis van wat wij het lekkerst vinden! Wil je andere smaken combineren van wijnen of kazen die je tegenkomt op de website? Stuur jouw verzoek naar [email protected].

Specificaties

Ook nieuwsgierig naar goede nieuwe wijnen?