Logo
Ik ben jonger dan 18 jaar
Gratis verzending in Nederland & België vanaf € 75,-

Stevig & vol

€ 38,50

La Bestia & Ana de Altun - & Truffel geitenkaas - mosterd dille kaasdip, vijgenbrood

La Bestia & Ana de Altun

La Bestia doet zijndoet in alle opzichten zijn naam eer aan; het is een beest van een wijn! De Grenache noir heeft ruim een jaar op Amerikaans eikenhout gerijpt & de Cabernet Sauvignon tegelijkertijd op Frans hout. Verschillende soorten hout uit verschillende regio's geven, net zoals bij druiven, een heel ander smaakprofiel.

Ana de Altun komt uit de Rioja, in een blend van Malvasia & Viura heeft ook deze wijn de nodige houtopvoeding gehad. Een heerlijk volle witte wijn met aroma's van citrusfruit zoals ananas en een brood/ brioche-achtige toets. Een mooie lange afdronk maar absoluut niet vet.

Wijn & spijs

Twee krachtige wijnen gaan het best met krachtige kazen. De Bleu d'averne is een blauwader en is van de "Roqueforti" familie. De kaas heeft een wat plakkerig zuivel met gelijkmatig verdeelde aderen. De smaak is zilt-kruidig en blijft even "hangen".

De Proosdij overjarig komt uit eigen land! Na de rijping van minimaal 18 maanden op de beukenhouten planken van het pakhuis van Blok Kaashandel zijn de eiwitkristallen duidelijk terug te zien in het zuivel. De smaak is pikant, krachtig met een lichtzoete nasmaak.

Combineer deze wijnen en kazen voor een ware smaak EXPLOSIE in je mond!

Geef jij dit kaas - en wijnpakket cadeau? - Wij voegen er een handgeschreven kaartje aan toe!

Deze kaas - en wijn pakketen zijn samengesteld op basis van wat wij het lekkerst vinden! Wil je andere smaken combineren van wijnen of kazen die je tegenkomt op de website? Stuur jouw verzoek naar [email protected].

Specificaties

Ook nieuwsgierig naar goede nieuwe wijnen?